Βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ>
Print Page
Increase font sizeReset font sizeDecrease font size

Επιλεγμένα


Υπό την αιγίδα της ΑΔΑΕ πραγματοποιήθηκε το 21ο Διεθνές Συνέδριο European Symposium on Research in Computer Security 2016 (ESORICS) στο Ηράκλειο Κρήτης την 28-30 Σεπτεμβρίου 2016.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δηλώνοντας την υποστήριξη  της Αρχής σε διοργανώσεις που συμβάλλουν στην ασφάλεια των επικοινωνιών, ο  Πρόεδρος της ΑΔΑΕ κ. Χρ. Ζαμπίρας απέστειλε χαιρετισμό στους συνέδρους του 21ου Συνεδρίου  ESORICS - European Symposium on Research in Computer Security. Το συνέδριο  διοργανώθηκε από το  Institute of Computer Science του Foundation for Research and Technology - Hellas (FORTH-ICS) στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 28-30 Σεπτεμβρίου και συγκέντρωσε πολλούς διακεκριμένους επιστήμονες .


Ο στόχος του ESORICS είναι να προωθήσει την πρόοδο της έρευνας στον τομέα της ασφάλειας υπολογιστών με τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού φόρουμ για ερευνητές του κλάδου προκειμένου να ενισχυθεί η ανταλλαγή ιδεών και να καλλιεργηθούν δεσμοί με ερευνητές σε συναφείς τομείς.
Αντικείμενο έρευνας για τους επιστήμονες της ασφάλειας των υπολογιστών είναι η προστασία των πληροφοριών σε περιβάλλοντα όπου υπάρχει πιθανότητα εισβολής ή κακόβουλων ενεργειών.

Περισσότερες Πληροφορίες: https://www.ics.forth.gr/esorics2016/

 

 


Αξιολόγηση Ιστοσελίδας

Ο δικτυακός τόπος της ΑΔΑΕ είναι σύμφωνος με τα πρότυπα του W3C για το XHTML και το CSS.

Έγκυρο CSS!

Valid XHTML 1.0 Transitional

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ