Βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ>
Print Page
Increase font sizeReset font sizeDecrease font size

Επιλεγμένα


                                                                                                                           Μαρούσι 23 Ιουνίου 2022

                                                  Ανακοίνωση

O Πρόεδρος της ΑΔΑΕ, κ. Χρήστος Ράμμος και το μέλος της Ολομέλειάς της, Δρ. Αικατερίνα Παπανικολάου συναντήθηκαν στις 20 και 21 Ιουνίου 2022 στις Βρυξέλλες με τον Πρόεδρο της Αρχής ελέγχου των Υπηρεσιών Ασφαλείας και Πληροφοριών (Comité Permanent des services de renseignement et de sécurité -  Vast Comité van Toezicht od de  inlichtingen - en veiliheidsdiensten) του Βελγίου κ. Serge Lipszyc καθώς και με τα ακόλουθα μέλη της εν λόγω Αρχής  τους κκ.Thibaut Vandamme, Fabien Poncelet, Sébastien Jaspers και Frédéric Givron.

Κατά την συνάντηση αυτή συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και υπήρξε αλληλοενημέρωση για όλα τα θέματα, για τα οποία είναι αρμόδιες οι δύο ομόλογες Αρχές. Οι συνομιλίες υπήρξαν εξαιρετικά καρποφόρες και εποικοδομητικές.

Στα πλαίσια της συνάντησης αυτής ο Πρόεδρος και το προαναφερθέν μέλος της ΑΔΑΕ συναντήθηκαν και είχαν συνομιλία στις 21 Ιουνίου  με την Πρόεδρο της Βουλής του Βελγίου την Κα Eliane Tillieux, υπό την ιδιότητα της ως Προέδρου της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής στην οποία λογοδοτεί η πιο πάνω Βελγική Αρχή.Αξιολόγηση Ιστοσελίδας

Ο δικτυακός τόπος της ΑΔΑΕ είναι σύμφωνος με τα πρότυπα του W3C για το XHTML και το CSS.

Έγκυρο CSS!

Valid XHTML 1.0 Transitional

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ