Βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ>
Print Page
Increase font sizeReset font sizeDecrease font size

Επιλεγμένα


Η ΑΔΑΕ συμμετέχει στην εκπαιδευτική δράση της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ)

Ο Πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών Χρήστος Ράμμος και το μέλος της Ολομέλειας Αικατερίνα Παπανικολάου θα παρουσιάσουν το θέμα «Το δικαίωμα στο απόρρητο της επικοινωνίας» στον Β’ κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων «Εκπαίδευση στα Δικαιώματα του Ανθρώπου» που διοργανώνει η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ).

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο της ΑΔΑΕ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020, 16:00 -18:00, στην αίθουσα τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60) και απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό, όπως είναι προπτυχιακοί ή μεταπτυχιακοί φοιτητές όλων των Σχολών θετικών και θεωρητικών επιστημών, αλλά και επαγγελματίες δικηγόροι, δικαστές, εκπαιδευτικοί, κοινωνικοί λειτουργοί, υπάλληλοι, κ.ά.

Το Πρόγραμμα του Β' Κύκλου Σεμιναρίων «Εκπαίδευση στα Δικαιώματα του Ανθρώπου» μπορείτε να το κατεβάσετε από τον ακόλουθο σύνδεσμο:  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (.pdf)

                                                

 

Περισσότερα για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της ΕΕΔΑ, μπορείτε να δείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.nchr.gr/


Αξιολόγηση Ιστοσελίδας

Ο δικτυακός τόπος της ΑΔΑΕ είναι σύμφωνος με τα πρότυπα του W3C για το XHTML και το CSS.

Έγκυρο CSS!

Valid XHTML 1.0 Transitional

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ