Βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ>
Print Page
Increase font sizeReset font sizeDecrease font size

Παρουσιάσεις


9o INFOCOM SECURITY 2019 
17 – 18 Απριλίου 2019 – Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς, Μαρούσι

  

Η ΑΔΑΕ συμμετείχε στο Συνέδριο 9o Ιnfocom Security 2019 με θέμα : "Cyber Security in the Age of Industry 4.0: Challenges and Opportunities"

Στο πλαίσιο της 1ης Ενότητας με θέμα: "Leading and Creating Cyber Trust in Business – Best Practices and Processes" αναλύθηκαν τα περιστατικά παραβίασης κρίσιμων εταιρικών δεδομένων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και άλλα που δεν γίνονται γνωστά, οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί -ανεξαρτήτως μεγέθους και κατηγορίας – που παραμένουν απροετοίμαστες ως προς την ορθή αντιμετώπιση των ηλεκτρονικών απειλών.

Η δημιουργία συνθηκών εμπιστοσύνης με βάση το τρίπτυχο διαδικασίες – άνθρωποι – τεχνολογίες για ένα ασφαλές περιβάλλον στον εξελισσόμενο ψηφιακό κόσμο του industry 4.0, είναι επιτακτική ανάγκη. Όσες επιχειρήσεις καταφέρουν να ηγηθούν και να καινοτομήσουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στο κυβερνοχώρο θα αποκτήσουν άμεσα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Τις βέλτιστες πρακτικές και διαδικασίες που οδηγούν στην επίτευξη αυτού του στόχου, ανέλυσαν οι ομιλητές της 1ης ενότητας της 2ης ημέρας του συνεδρίου.

Η ΑΔΑΕ εκπροσωπήθηκε από τον κ. Βασίλη Σταθόπουλο ο οποίος παρουσίασε το θέμα: "Ασφάλεια και Ιδιωτικότητα σε Παρόχους Επικοινωνιών. Μια σύγχρονη οπτική της Αρχής"

Μπορείτε να δείτε την εισήγηση από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

              


Αξιολόγηση Ιστοσελίδας

Ο δικτυακός τόπος της ΑΔΑΕ είναι σύμφωνος με τα πρότυπα του W3C για το XHTML και το CSS.

Έγκυρο CSS!

Valid XHTML 1.0 Transitional

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ