Βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα / Η ΑΔΑΕ / Ολομέλεια>
Print Page
Increase font sizeReset font sizeDecrease font size

Μιχάλης Σακκάς (Αντιπρόεδρος της ΑΔΑΕ)

Ο Μιχάλης Σακκάς είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ).

Εργάστηκε ως Τηλεπικοινωνιακός Μηχανικός στον ΟΤΕ, ως Τεχνικός Διευθυντής και Σύμβουλος Τηλεπικοινωνιών σε επιχειρήσεις του κλάδου και ως Καθηγητής σε Τεχνικές και Επαγγελματικές Σχολές.

Διετέλεσε Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος στον ΟΤΕ, Γενικός Γραμματέας στα Υπουργεία Πολιτισμού και Παιδείας, Γραμματέας του Κοινοβουλευτικού Τομέα Μεταφορών-Επικοινωνιών, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΘΕΛ και Πρόεδρος του ΟΑΣΑ.

Υπήρξε Τεχνικός Σύμβουλος στην Εθνική Επιτροπή της Βουλής για την Προστασία του Απορρήτου των Επικοινωνιών.

Διετέλεσε Μέλος και Αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) για τον Τομέα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών. 

Διετέλεσε επί σειρά ετών αιρετό Μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) και του Κεντρικού Πειθαρχικού του Συμβουλίου, καθώς και μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων.

Επίσης, είναι μέλος της Ένωσης Τηλεπικοινωνιακών Μηχανικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (FITCE).  Υπήρξε εκδότης και συντάκτης σε τεχνικά περιοδικά και εφημερίδες. Έχει συγγράψει δύο βιβλία και έχει επιμεληθεί αρκετών άλλων. Επίσης, μελέτες και άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά (τεχνικά και οικονομικά) περιοδικά. 

Αξιολόγηση Ιστοσελίδας

Ο δικτυακός τόπος της ΑΔΑΕ είναι σύμφωνος με τα πρώτυπα του W3C για το XHTML και το CSS.

Έγκυρο CSS!

Valid XHTML 1.0 Transitional

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ